Skupine

Skupine

Matični vrtić Girotondo – Centralni vrtić

DV Girotondo - Vrtuljak

Sjedište Talijanskog dječjeg vrtića “Vrtuljak” je u Centralnom vrtiću, a djelatnost predškolskog odgoja i obrazovanja obavlja u još šest područnih odjela.
U centralnom vrtiću smješteno je pet odgojno obrazovnih skupina predškolske dobi kako bi im bila omogućena aktivna suradnja sa Talijanskom osnovnom školom, Gradskom knjižnicom, Muzejom i Domom za starije i nemoćne osobe.
U centralnom se vrtiću također nalaze uredi ravnateljice, tajnice, pedagoga, te ostalih stručnih suradnika: psihologa, zdravstvenog voditelja, edukacijsko edukacijskog rehabilitatora, kineziologa i logopeda.

Područni vrtić Peter Pan

DV Girotondo - Vrtuljak

“Petar Pan” je jedan od područnih odjela koji dijelimo s Dječjim vrtićem i jaslicama “Duga”, a u istom se nalaze dvije odgojno obrazovne jasličke skupine, koje su opremljene na način prikladan najmlađim odgojno obrazovnim skupinama.

Područni vrtić Bambi

DV Girotondo - Vrtuljak

U prizemlju ovog područnog odjela smještena je jedna odgojno obrazovna jaslička skupina, dok su na katu smještene dvije odgojno obrazovne vrtićke skupine. Osim igrala smještenih u dvorištu ovog područnog odjela, djeca koja pohađaju odgojno obrazovne skupine smještene u ovom područnom odjelu vole šetnje uz more, sve do parka “Humagum” gdje im je omogućeno korištenje sprava za vježbanje.

Područni vrtić Radost

DV Girotondo - Vrtuljak

~~U ovom novom i modernom Područnom odjelu smještena je jedna odgojno obrazovna jaslička skupina koja surađuje s ostalim odgojno obrazovnim skupinama Dječjeg vrtića i jaslica “Duga”koje su smještene u ovom Područnom odjelu.

Područni vrtić Do Re Mi Babići

DV Girotondo - Vrtuljak

Zgrada Područnog odjela u Babićima djeci ovog kraja pruža dobrodošlicu ponajprije svojim vedrim izgledom za kojeg je zaslužan njezin “lego” oblik. U ovom područnom odjelu smještene su dvije odgojno obrazovne skupine, jedna jaslička i jedna mješovita vrtićka skupina.  

Područni vrtić Pčelice Petrovija

DV Girotondo - Vrtuljak

U ovom područnom odjelu smještene su dvije dvojezične odgojno obrazovne skupine. Jedna mješovita jaslička i jedna mješovita vrtićka skupina, u kojima se promiču vrijednosti dvojezične društvene okoline. 

Područni vrtić Barkica, Bašanija

DV Girotondo - Vrtuljak

Mješovita odgojno obrazovna skupina “Barkice” smještena je u Područnom odjelu koji prostore dijeli s Područnom osnovnom školom u Bašaniji. Djeci koja pohađaju mješovitu skupinu od malena uče pružati podršku i surađivati sa vršnjacima i ostalom djecom.